Gratis consult definitief ontharen? Klik hier

Definitief ontharen

Gratis consult definitief ontharen Klik hier Definitief ontharen voor mannen? Klik hier

Wat is definitief ontharen?

Definitief ontharen is een behandeling om ongewenste haartjes permanent te verwijderen. Wij bieden meerdere veilige behandelmethodes voor permanent ontharen en werken met verschillende revolutionaire apparaten. Hierdoor kunnen we ongewenste haartjes van ieder haartype én op alle huidtypes definitief én veilig verwijderen*. Dorien.nl heeft meer dan 16 jaar ervaring met permanente ontharing; we kennen dus alle ins & outs van de behandeling. Dus als je altijd wilt genieten van zijdezachte benen, oksels of een gladde bikinilijn kies je voor definitieve ontharing.

Veilig definitief ontharen

Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikt over het ANBOS keurmerk dat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis op het gebied van permanent haar verwijderen. De kwalitatief hoogstaande apparatuur beschermt uw huid tegen pigmentvlekken. De kans op bijwerkingen is nihil omdat onze specialisten iedere behandeling met zorg en professionaliteit opbouwen. Veiligheid boven alles, bij Dorien.nl.

anbos logo

Dorien.nl is geregistreerd bij ANBOS als erkend specialist definitieve ontharing.

Algemeen

Definitief ontharen voor het hele lichaam!

Bij Dorien.nl kunt u terecht voor permanente ontharing van top tot teen. Wij zijn in staat om ieder haartype definitief te verwijderen. Wij werken namelijk met apparatuur die geschikt is voor alle haartypen en de lichte én donkere huid. 

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest uitgevoerde ontharingsbehandelingen bij vrouwen.

Definitief ontharen gezicht

 • wenkbrauwen
 • haartjes bovenlip
 • rondom de mond
 • haartjes kin 

Definitief ontharen lichaam

 • oksels (bekijk ook onze actie)
 • bikinilijn (bekijk ook onze actie)
 • schaamstreek
 • billen
 • buik
 • onderrug
 • benen, bovenbenen, onderbenen
 • knieën
 • tenen en/of wreef

Staat het lichaamsdeel dat u definitief van haar wilt ontdoen er niet bij? Vraag een gratis én vrijblijvend consult aan en wij vertellen u graag alle mogelijkheden!

Wat is het verschil tussen laserontharen en IPL ontharen?

Dorien.nl werkt met IPL ontharing (ook wel lichttherapie genaamd) voor het definitief verwijderen van ongewenste haartjes. Lichttherapie wordt vaak verward met haar laseren, maar het verschil is erg groot. Het werkt met lichtimpulsen in plaats van laserstralen en heeft dus een lagere lichtintensiteit. Daar waar een laserstraal een matrix van vele smalle lichtbundels op een klein oppervlak aanbrengt, kan een IPL licht een grotere oppervlakte in één keer ontharen. De behandeling verloopt daardoor veel sneller dan een laserbehandeling en is bovendien veel minder pijnlijk. Lichttherapie /IPL is dus een aangenamere behandeling voor definitieve ontharing dan ontharen met een laser.

Behandeling

Persoonlijk behandelplan definitief ontharen

Voordat u start met definitieve ontharing, stellen onze schoonheidsspecialistes een persoonlijk behandelplan op. Dit gebeurt op basis van een haar- en huidanalyse. Daarnaast speelt de mate van overbeharing een belangrijke rol. Aan de hand van deze gegevens bepalen onze specialistes welke apparatuur voor u het meest geschikt is. In het behandelplan wordt ook een indicatie van de behandelduur en de kosten opgenomen.

U krijgt dus advies op maat. Dit zorgt ervoor dat het permanent ontharen effectief en ook écht definitief is.

Wilt u direct een gratis én vrijblijvend een consult aanvragen? Klik hier! 

Hoe verloopt een behandeling definitief ontharen?

Voordat we met de behandeling beginnen, zorgen we dat de huid vrij is van haartjes. Dit kunt u thuis zelf doen, maar kan ook worden gedaan door de schoonheidspecialiste. Het kan zijn dat zij u na een aantal behandelingen vraagt niet zelf te ontharen; zij kan dan beter bepalen op welke plekken er zich nog veel haartjes bevinden.

U krijgt vervolgens een bril op en op de te behandelen huid wordt een gel gesmeerd om de lichtpulsen te geleiden. De specialiste plaatst de kop van het flitsapparaat vervolgens op het behandelgebied. Na een flits verplaatst zij de behandelkop en gaat zo het gehele te behandelen lichaamsdeel af. Na de behandeling wordt de gel verwijderd en kunt u direct door met uw dagelijkse bezigheden.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over hoe de behandeling definitief ontharen in het werk gaat.

Meer video’s over definitief ontharen bekijken? Klik hier!

Tijdsduur behandeling definitief ontharen

Hoe lang een behandeling duurt, hangt mede af van het te behandelen oppervlak. Dankzij de royale afmeting van de flitskoppen van onze apparatuur worden bij elke flits honderden haarzakjes tegelijkertijd vernietigd. Een kleine tijdsindicatie: het definitief verwijderen van haartjes in het gezicht duurt gemiddeld 20 minuten en het ontharen van de rug of beide benen neemt gemiddeld één uur in beslag. Na de behandeling kunt u direct uw actieve leven weer oppakken.

Aantal behandelingen permanent ontharen

Haartjes hebben een groeicyclus met verschillende fasen. Onze apparatuur vernietigt de haartjes in de groeifase. In deze fase staan de haartjes namelijk in contact met de haarwortel. We herhalen de behandeling gemiddeld 4 tot 8 keer, afhankelijk van uw huid- en haartype.

Tijdens die behandelingen pakken we dus steeds de haartjes aan die op dat moment in de groeifase zitten. Deze actieve haartjes worden vernietigd komen niet meer terug. U zult dan ook zien dat er na iedere behandeling steeds minder haartjes verschijnen; totdat de laatste haartjes in de groeifase zijn behandeld. Dankzij de hoogfrequente lichtflitsen in combinatie met veilige techniek die de huid beschermt, is onze behandeling zeer effectief.

 

Resultaten

Resultaten definitief ontharen

Enkele voorbeelden van voor- en na* de behandeling definitief ontharen:

Resultaat definitief ontharen gezicht voor en na

Resultaat permanente ontharing gezicht voor en na

Definitief ontharen oksels voor en na

Resultaat definitieve ontharing oksels voor en na

boven lip definitief ontharen

Resultaat definitief ontharen bovenlip voor en na

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Apparatuur

Definitief ontharen apparaat

Bij Dorien.nl werken wij met de IPL methode. IPL (Intense Light Pulse) werkt via lichtpulsen en wordt in de volksmond ook wel flitsen genoemd. Dankzij de precisie en hoge intensiteit van onze apparaten, in combinatie met de deskundige begeleiding, verdwijnen de actieve haartjes definitief. Behandelde haartjes komen dus niet meer terug.

Wij beschikken over twee verschillende IPL apparaten voor permanent ontharen. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor alle haartinten en elk huidtype. Wij werken met de volgende apparaten voor definitieve ontharing:

Apparaat definitief ontharen Harmony Ellipse

Onze gekwalificeerde schoonheidsspecialistes adviseren u graag welke apparatuur het beste voor uw huid- en haartype geschikt is. 

Het belang van goede apparatuur voor definitief ontharen

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande apparatuur. Apparatuur van mindere kwaliteit (en de ‘thuisflitser’) flitst met minder hoge intensiteit waardoor de haargroei op lange termijn kan verergeren (zie ook ‘Waarschuwing’).

waarschuwing definitief ontharen

 

Video

Definitief ontharen in beeld

Dorien heeft in verschillende tv-programma’s verteld over definitieve ontharing. Nieuwsgierig naar de ins & outs en zien hoe de behandeling in z’n werk gaat? Bekijk het hier!Prijzen

Kosten definitief ontharen

Wanneer u een lichaamsdeel definitief wilt ontharen, maken wij eerst een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Naar aanleiding van een analyse van uw huid, overbeharing en haartype komen wij tot indicatie van de behandelduur en kosten.
Voor het tussenstuk van de wenkbrauwen en de bovenlip hanteren we vaste prijzen. Voor de overige lichaamsdelen geldt een prijs op aanvraag.

Wenkbrauw tussenstuk € 39,00
Bovenlip € 53,10
Bikinilijn v.a. € 90.00
Overige lichaamsdelen prijs op aanvraag
Actie: bij ontharen onderbenen of bikinilijn –> oksels gratis  € 125.00 korting per behandeling

 

gratis consult definitief ontharen

Klik hier voor onze volledige prijslijst.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief